ZyXEL PLA4211 udhëzues

ZyXEL PLA4211
6.9 · 2
PDF udhëzues
 · 52 faqe
Anglisht
udhëzuesZyXEL PLA4211

Quick Start Guide

www.zyxel.com

PLA4211

500 Mbps Mini Powerline Pass-Thru Ethernet Adapter

Version 1.00
Edition 1, 05/2012
Copyright © 2012 ZyXEL Communications Corporation

User’s Guide

Shikoni udhëzuesin për ZyXEL PLA4211 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori përshtatës të linjës së energjisë dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 6.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me ZyXEL PLA4211 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me ZyXEL dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të ZyXEL t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
ZyXEL
PLA4211 | PLA4211-GB0201F
përshtatës i linjës së energjisë
4718937569229, 4718937569236, 4718937569267, 4718937569274, 5054484021261
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Ethernet LANYes
Ethernet LAN data rates10, 100 Mbit/s
Ethernet LAN (RJ-45) ports1
Wi-FiNo
Maximum data transfer rate500 Mbit/s
Networking standardsIEEE 802.3, IEEE 802.3u
Power plug-
Built-in power socketYes
PowerLine standardHomePlug AV
Security algorithms128-bit AES
Maximum operating distance300 m
Encryption buttonYes
Quality of Service (QoS) supportYes
Plug and PlayYes
Ethernet LAN interface typeFast Ethernet
Design
LED indicatorsYes
Product colourWhite
CertificationCE-LVD\r\nCE, FCC
Power
Power consumption (typical)4 W
AC input voltage100-240 V
AC input frequency50 - 60 Hz
Current13 A
System requirements
Windows operating systems supportedWindows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Operational conditions
Operating temperature (T-T)0 - 40 °C
Storage temperature (T-T)-30 - 70 °C
Operating relative humidity (H-H)10 - 90 %
Storage relative humidity (H-H)10 - 95 %
Weight & dimensions
Width64 mm
Depth39 mm
Height102 mm
Weight184 g
Package width247 mm
Package depth101 mm
Package height156 mm
Package weight651 g
Packaging content
Quantity per pack2 pc(s)
Quick installation guideYes
Cables includedLAN (RJ-45)
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth ZyXEL PLA4211 më poshtë.

Sa është pesha e ZyXEL PLA4211?

ZyXEL PLA4211 ka një peshë prej 184 g.

Çfarë certifikimesh kanë ZyXEL PLA4211?

ZyXEL PLA4211 ka certifikatat e mëposhtme: CE-LVD\r\nCE, FCC

Sa është lartësia e ZyXEL PLA4211?

ZyXEL PLA4211 ka një lartësi prej 102 mm.

Sa është gjerësia e ZyXEL PLA4211?

ZyXEL PLA4211 ka një gjerësi prej 64 mm.

Cila është thellësia e ZyXEL PLA4211?

ZyXEL PLA4211 ka një thellësi prej 39 mm.

A është udhëzuesi i ZyXEL PLA4211 në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për ZyXEL PLA4211 në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate