ZyXEL PLA4201 udhëzues

ZyXEL PLA4201
6.8 · 2
PDF udhëzues
 · 61 faqe
Anglisht
udhëzuesZyXEL PLA4201

Quick Start Guide

www.zyxel.com

PLA Series

Powerline Ethernet Adapters

PLA4101, PLA4111, PLA4201, PLA4201 v2, PLA5205, PLA5215,

PLA5206, PLA5405

Utility Version 7.0.1
Edition 1, 05/2014
Default Network Name: HomePlugAV
Copyright © 2014 ZyXEL Communications Corporation

User’s Guide

Shikoni udhëzuesin për ZyXEL PLA4201 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Përshtatës të linjës së energjisë dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 6.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me ZyXEL PLA4201 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me ZyXEL dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të ZyXEL t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
ZyXEL
PLA4201 | PLA4201KIT
Përshtatës i linjës së energjisë
4718937568079, 4718937573165, 5053959459615, 5054242162939, 5054533039124, 0760559120078, 7605591200780
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Ethernet LAN
Ethernet LAN data rates10, 100 Mbit/s
Ethernet LAN (RJ-45) ports1
Wi-Fi
Maximum data transfer rate500 Mbit/s
Networking standardsIEEE 1901
Power plug-
Built-in power socket
PowerLine standardHomePlug AV
Security algorithms128-bit AES
Maximum operating distance300 m
Encryption button
Quality of Service (QoS) support
Plug and Play
Ethernet LAN interface typeFast Ethernet
Design
LED indicators
Product colourWhite
CertificationCE, FCC
Power
Power consumption (typical)4 W
AC input voltage100-240 V
AC input frequency50 - 60 Hz
Operational conditions
Operating temperature (T-T)0 - 40 °C
Storage temperature (T-T)-30 - 70 °C
Operating relative humidity (H-H)10 - 90 %
Storage relative humidity (H-H)10 - 95 %
Weight & dimensions
Width50 mm
Depth60 mm
Height70 mm
Weight72 g
Package weight346 g
Packaging content
Quantity per pack2 pc(s)
Quick installation guide
Cables includedLAN (RJ-45)
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth ZyXEL PLA4201 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate