ZyXEL NWA3550-N udhëzues

ZyXEL NWA3550-N
9.7 · 1
PDF udhëzues
 · 358 faqe
Anglisht
udhëzuesZyXEL NWA3550-N
www.zyxel.com

www.zyxel.com

NWA3000-N Series

Wireless N Business WLAN 3000 Series Access Point

NWA3560-N: 802.11 a/b/g/n Dual-Radio Business
Access Point (Indoor)
NWA3160-N: 802.11 a/b/g/n Business Access
Point (Indoor)
NWA3550-N: 802.11 a/b/g/n Dual-Radio Outdoor
Business Access Point (Outdoor)
Copyright © 2011
ZyXEL Communications Corporation
Version 2.23
Edition 1, 7/2011

Default Login Details

IP Address https://192.168.1.2
User Name admin
Password 1234

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për ZyXEL NWA3550-N këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pikat e hyrjes dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me ZyXEL NWA3550-N apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me ZyXEL NWA3550-N dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të ZyXEL NWA3550-N t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

ZyXEL NWA3550-N specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të ZyXEL NWA3550-N.

Të përgjithshme
Markë ZyXEL
Model NWA3550-N
Produkt Pika e hyrjes
EAN 4718937561780, 4054842267028, 5052883001914, 5054533388703, 5054484388708, 5053959459370
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Maximum data transfer rate 300 Mbit/s
Ethernet LAN data rates 10,100,1000 Mbit/s
Frequency band 2.4, 5 GHz
Modulation 16-QAM,64-QAM,BPSK,CCK,DBPSK,DQPSK,QPSK
Networking standards IEEE 802.11a,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n,IEEE 802.3,IEEE 802.3ab,IEEE 802.3af,IEEE 802.3at,IEEE 802.3az,IEEE 802.3u,IEEE 802.3z
Throughput data rate 140 Mbit/s
Cabling technology 10/100/1000BASE-T(X)
Number of users - user(s)
Channels quantity - channels
2.4 GHz
5 GHz
Other features
Supported data transfer rates 10/100/1000 Mbit/s
Wireless technology 802.11 a/b/g/n
Networking features Gigabit Ethernet
Package dimensions (WxDxH) 382 x 415 x 154 mm
Safety EN 60950-1, EN 60601-1-2: 2002
Antenna
Antennas quantity 2
Design
Internal
Certification FCC\r\nETSI EN 300 328 V1.7.1,\r\nETSI EN 301 893 V1.2.3:08-2003,\r\nDGT LP0002
Product colour White
Protocols
DHCP client
Ports & interfaces
Ethernet LAN (RJ-45) ports 1
Security
Security algorithms 802.1x RADIUS,EAP-TLS,EAP-TTLS,PEAP,WEP,WPA,WPA2,WPA2-PSK
MAC address filtering
Weight & dimensions
Dimensions (WxDxH) 257 x 257 x 51 mm
Weight 1360 g
Width 257 mm
Depth 257 mm
Height 51 mm
Packaging data
Package weight 3600 g
Package width 382 mm
Package depth 415 mm
Package height 154 mm
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) -40 - 60 %
Operating temperature (T-T) 10 - 90 °C
Storage relative humidity (H-H) -40 - 70 %
Storage temperature (T-T) 10 - 90 °C
Power
Power consumption (typical) 28 W
Power over Ethernet (PoE)
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth ZyXEL NWA3550-N më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate