Zoom H2n udhëzues

Zoom H2n
8.3 · 16
PDF udhëzues
 · 47 faqe
Anglisht
udhëzuesZoom H2n

Operation manual

©ZOOM Corporation

Reproduction or duplication of this manual without
permission, in whole or in part, is prohibited.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Zoom H2n këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Regjistrues audio dhe është vlerësuar nga 16 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Zoom H2n apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Zoom H2n dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Zoom H2n t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Zoom H2n specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Zoom H2n.

No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Të përgjithshme
Markë Zoom
Model H2n | H2N
Produkt Regjistrues audio
EAN 2050002399242, 4016138708172, 4515260010080, 4515260010097, 798304150940, 884354010065, 0884354010065, 0798304150940
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF), Udhëzimet e sigurisë (PDF)
Audio
Maximum recording time - h
Recording modes Pulse-code modulation (PCM)
Built-in microphone
Audio formats supported MP3,PCM,WAV
MP3 bit rates 48 - 320 Kbit/s
Display
Display type LCD
Display resolution 128 x 64 pixels
Loudspeakers
Built-in speaker(s)
Number of built-in speakers 1
Output power 400 mW
Ports & interfaces
Interface USB
USB connector type Mini-USB B
Microphone in
Headphone out
Radio
FM radio -
Storage
Media types supported Flash card
Battery
Compatible battery sizes AA
Battery life (max) 20 h
Number of batteries supported 2
Technical details
Product colour Black
Microphone input impedance 2000 Ω
AC adapter included
Headphone outputs 1
Weight & dimensions
Width 67.6 mm
Depth 113.8 mm
Height 42.7 mm
Weight 130 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Zoom H2n më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate