Zebra ZT230 udhëzues

Zebra ZT230
8.8 · 9
PDF udhëzues
 · 18 faqe
Anglisht
udhëzuesZebra ZT230
© 2011 ZIH Corp. All product names and numbers are Zebra
trademarks, and Zebra and the Zebra logo are registered
trademarks of ZIH Corp. All rights reserved.
P1041227-003 Rev. A
12/08/2011

ZT210/ZT220/ZT230 Quick Reference Guide

Use this guide to operate your printer on a daily basis. For more detailed information, refer to

the User Guide.

Printer Components

Figure 1 shows the components inside the media compartment of your printer. Depending on

the printer model and the installed options, your printer may look slightly different. The

components that are labeled are mentioned in procedures throughout this manual.

Figure 1 • Printer Components

1

Control panel

6

Media supply guide

2

Media door

7

Media dancer assembly

3

Ribbon take-up spindle

8

Printhead-open lever

4

Ribbon supply spindle

9

Print mechanism

5

Media supply hanger

10

Platen roller

ZT230
ZT210
ZT220
1
5
6
9
10
2
8
3
4
7

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Zebra ZT230 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Etiketa Printerash dhe është vlerësuar nga 9 njerëzit me një mesatare prej 8.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Zebra ZT230 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Zebra ZT230 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Zebra ZT230 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Zebra ZT230 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Zebra ZT230.

Të përgjithshme
Markë Zebra
Model ZT230 | ZT23043-T01100FZ
Produkt Etiketë Printeri
EAN 680096355293
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Maximum resolution 203 x 203 DPI
Maximum print height 3988 mm
Maximum printing width 104 mm
Print technology Thermal transfer
Print speed 152 mm/sec
Ports & interfaces
Ethernet LAN
Wi-Fi -
PC connected
Connectivity technology Wired
Parallel ports quantity 1
RS-232 interface
USB 2.0 ports quantity 1
RS-232 ports 1
USB port
Performance
Internal memory 128 MB
Flash memory 128 MB
Built-in barcodes CODABAR (NW-7),Code 128 (A/B/C),Code 39,Code 49,Code 93,EAN13,EAN8,Industrial 2/5,Interleaved 2/5,POSTNET,QR Code,TLC39,UPC-A,UPC-E
Certification IEC 60950, EN 55022 Class B, EN 55024, EN\r\n61000-3-2, EN 61000-3-3\r\ncTUVus, CE Marking, FCC-B, ICES-003, VCCI,\r\nC-Tick, NOM, S Mark, CCC, GOST-R, KCC, \t\r\nBSMI, UkrSepro\r\n
Weight & dimensions
Width 242 mm
Depth 432 mm
Height 277 mm
Weight 9100 g
Power
Power requirements 100-240 VAC, 47-63 Hz
Design
Display LCD
Product colour Black
Housing material Metal
Technical details
Sustainability certificates ENERGY STAR
Other features
Media types supported Continuous, die-cut, notch, black mark
LED indicators
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 20 - 85 %
Storage relative humidity (H-H) 5 - 85 %
Operating temperature (T-T) 40 - 105 °F
Operating temperature (T-T) 5 - 40 °C
Storage temperature (T-T) -40 - 60 °C
Storage temperature (T-T) -40 - 140 °F
Paper handling
Ribbon length 450 m
Ribbon width 110 mm
Media thickness 0.076 - 0.25 mm
Media thickness (imperial) 0.003 - 0.010 "
Supported paper width 114 mm
Supported paper width (imperial) 4.5 "
Maximum media length 991 mm
Maximum media length (imperial) 39 "
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Zebra ZT230 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate