Zebra ZT220 udhëzues

Zebra ZT220
8.9 · 1
PDF udhëzues
 · 38 faqe
Anglisht
udhëzuesZebra ZT220
13859L-002
ZebraDesigner™ Fonts and
Graphics Downloader
User Guide

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Zebra ZT220 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Etiketa Printerash dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Zebra ZT220 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Zebra ZT220 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Zebra ZT220 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Zebra ZT220 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Zebra ZT220.

Të përgjithshme
Markë Zebra
Model ZT220 | ZT22043T1E200FZ
Produkt Etiketë Printeri
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Maximum resolution 300 x 300 DPI
Maximum printing width 104 mm
Print technology Thermal transfer
Print speed 152 mm/sec
Ports & interfaces
Ethernet LAN
Wi-Fi
Standard interfaces Ethernet
Optional connectivity Parallel,Wireless LAN
Connectivity technology Wired
USB 2.0 ports quantity 1
RS-232 ports 1
USB port
Performance
Internal memory 128 MB
Flash memory 128 MB
Built-in barcodes 1D,2D,Code 128 (A/B/C),Code 39,Code 93,EAN13,EAN8,Industrial 2/5,Interleaved 2/5,MaxiCode,PDF417,POSTNET,TLC39,UPC-A,UPC-E
Certification IEC 60950, EN 55022 B, EN 55024, EN 61000-3-2, EN 61000-3-3, cTUVus, CE, FCC-B, ICES-003, VCCI, C-Tick, NOM, S Mark, CCC, GOST-R, KCC, BSMI
Weight & dimensions
Width 242 mm
Depth 432 mm
Height 277 mm
Weight 9100 g
Power
Power requirements 100 - 240 VAC, 47 - 63 Hz
Design
Product colour Black
Paper handling
Maximum label width 114 mm
Maximum label length 0.991 m
Media thickness 0.076 - 0.025 mm
Media thickness (imperial) 0.003 - 0.01 "
Maximum media length 1854 mm
Maximum media length (imperial) 73 "
Technical details
Sustainability certificates ENERGY STAR
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 20 - 85 %
Storage relative humidity (H-H) 5 - 85 %
Operating temperature (T-T) 40 - 105 °F
Operating temperature (T-T) 5 - 40 °C
Storage temperature (T-T) -40 - 60 °C
Storage temperature (T-T) -40 - 140 °F
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Zebra ZT220 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate