Zebra TLP 2844 udhëzues

Zebra TLP 2844
8.4 · 1
PDF udhëzues
 · 144 faqe
Anglisht
udhëzuesZebra TLP 2844
45537L-005
ZebraNet™
PrintServer II
User Guide

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Zebra TLP 2844 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Etiketa Printerash dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Zebra TLP 2844 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Zebra TLP 2844 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Zebra TLP 2844 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Zebra TLP 2844 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Zebra TLP 2844.

Të përgjithshme
Markë Zebra
Model TLP 2844 | 2844-10320-0031
Produkt Etiketë Printeri
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Print speed 102 mm/sec
Maximum resolution 203 x 203 DPI
Paper handling
Supported paper width 104 mm
Supported paper width (imperial) 4.09 "
Maximum media length (imperial) 22 "
Maximum media length 558 mm
Media thickness (imperial) 0.003 - 0.007 "
Media thickness 0.08 - 0.18 mm
Maximum roll diameter 127 mm
Ribbon length 74 m
null
System requirements
Compatible operating systems 95, 98, Me, NT4.0, NT2000, XP
Performance
Internal memory 0.5 MB
Flash memory 1 MB
Built-in barcodes Code 39,Code 93,Postnet,QR Code,UPC-A,UPC-E
Page description languages EPL2
Certification -UL,\n-FCC,\n-VCCI/PSE,\n-C-TICK,\n-CSA,\n-NOM,\n-CE,\n-CCC/SRRC,\n-GOST-R.
Ports & interfaces
USB 1.1 ports quantity 1
Connectivity technology Wired
RS-232 ports 1
Parallel ports quantity 1
Other features
Dimensions (WxDxH) 201 x 248 x 173 mm
Weight & dimensions
Weight 1500 g
Operational conditions
Storage temperature (T-T) -40 - 140 °F
Operating relative humidity (H-H) 10 - 90 %
Operating temperature (T-T) 5 - 41 °C
Storage relative humidity (H-H) 5 - 95 %
Storage temperature (T-T) -40 - 60 °C
Power
Power requirements 100 - 240 VAC, 50 - 60 Hz
AC adapter output voltage 20 V
AC adapter output current 2.5 A
Packaging data
Package weight 2600 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Zebra TLP 2844 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate