Zebra LP 2824 udhëzues

Zebra LP 2824
8.7 · 2
PDF udhëzues
 · 56 faqe
Anglisht
udhëzuesZebra LP 2824
Zebra
®
TM
LP 2824
Part #980481-001 | Rev. A
User Guide
Desktop Printer

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Zebra LP 2824 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Etiketa Printerash dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Zebra LP 2824 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Zebra LP 2824 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Zebra LP 2824 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Zebra LP 2824 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Zebra LP 2824.

Të përgjithshme
Markë Zebra
Model LP 2824 | 2824-21221-0001
Produkt Etiketë Printeri
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Print speed 4 lpm
Print speed 102 mm/sec
Print technology Direct thermal
Ports & interfaces
PC connected
Standard interfaces RS-232,USB 1.1
Performance
Internal memory 0.128 MB
Weight & dimensions
Width 91 mm
Depth 190 mm
Height 173 mm
Weight 1200 g
Other features
Dimensions (WxDxH) 91 x 190 x 173 mm
Maximum internal memory 1 MB
Paper handling
Maximum label width 558 mm
Design
Product colour Grey
Power
Power requirements 100-240 VAC, 50-60 Hz
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Zebra LP 2824 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate