Zebra LP 2824 Plus udhëzues

Zebra LP 2824 Plus
8.4 · 2
PDF udhëzues
 · 98 faqe
Anglisht
udhëzuesZebra LP 2824 Plus
User Guide
Zebra LP 2824 Plus™
Desktop Thermal Printer

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Zebra LP 2824 Plus këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Etiketa Printerash dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Zebra LP 2824 Plus apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Zebra LP 2824 Plus dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Zebra LP 2824 Plus t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Zebra LP 2824 Plus specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Zebra LP 2824 Plus.

Të përgjithshme
Markë Zebra
Model LP 2824 Plus | 282P-201521-000
Produkt Etiketë Printeri
EAN 5711045937941, 4054317341635
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Print speed 102 mm/sec
Maximum resolution 203 x 203 DPI
Print technology Direct thermal
Paper handling
Media thickness (imperial) 0.003 - 0.007 "
Media thickness 0.08 - 0.18 mm
Core diameter 25.4 mm
Maximum media length (imperial) 39 "
Maximum media length 991 mm
Maximum roll diameter 127 mm
Ports & interfaces
USB 1.1 ports quantity 1
Standard interfaces Ethernet
Connectivity technology Wired
Other features
Dimensions (WxDxH) 111 x 216 x 171 mm
Weight & dimensions
Weight 1200 g
Performance
Built-in barcodes Code 39,Code 49,Code 93,MaxiCode,PDF417,Postnet,QR Code,UPC-A,UPC-E
Internal memory 8 MB
Flash memory 4 MB
Page description languages EPL,EPL2,ZPL,ZPL II
Certification -FCC,\n-VCCI,\n-C-TICK,\n-UL,\n-NOM,\n-CE,\n-IRAM,\n-AAMI.
Operational conditions
Storage temperature (T-T) -40 - 140 °F
Operating relative humidity (H-H) 10 - 90 %
Operating temperature (T-T) 5 - 41 °C
Storage relative humidity (H-H) 5 - 95 %
Storage temperature (T-T) -40 - 60 °C
Power
Power requirements 100 - 240 VAC, 50 - 60 Hz
Packaging data
Package weight 2400 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Zebra LP 2824 Plus më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate