Zebra GX420d udhëzues

Zebra GX420d
9.5 · 1
PDF udhëzues
 · 128 faqe
Anglisht
udhëzuesZebra GX420d
User Guide
Zebra
®
GX420d™ / GX430d™
Desktop Thermal Printer

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Zebra GX420d këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Etiketa Printerash dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Zebra GX420d apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Zebra GX420d dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Zebra GX420d t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Zebra GX420d specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Zebra GX420d.

Të përgjithshme
Markë Zebra
Model GX420d | GX42-200421-000
Produkt Etiketë Printeri
EAN 5052178902803
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Print speed 152 mm/sec
Maximum resolution 203 x 203 DPI
Print technology Direct thermal
Paper handling
Supported paper width 104 mm
Supported paper width (imperial) 4.09 "
Media thickness (imperial) 0.003 - 0.0075 "
Media thickness 0.08 - 0.2 mm
Maximum media length (imperial) 39 "
Maximum media length 991 mm
Maximum roll diameter 127 mm
Ports & interfaces
USB 1.1 ports quantity 1
Standard interfaces RS-232,USB 1.1,Parallel
Connectivity technology Wired
RS-232 ports 1
Other features
Dimensions (WxDxH) 171 x 209 x 152 mm
Weight & dimensions
Weight 1400 g
Performance
Built-in barcodes Code 39,Code 49,Code 93,MaxiCode,PDF417,Postnet,QR Code,UPC-A,UPC-E
Internal memory 8 MB
Flash memory 4 MB
Certification FCC Part 15, Subpart 15, VCCI, C-Tick, EN55022 Class-B, EN6100-3-2, EN6100-3-3, EN55024, CCC, CB Scheme IEC 60950: 1991 +A1 +A2 + A3 +A4, TUV NRTL, IRAM, NOM, AAMI
Operational conditions
Storage temperature (T-T) -40 - 140 °F
Operating relative humidity (H-H) 10 - 90 %
Operating temperature (T-T) 5 - 41 °C
Storage relative humidity (H-H) 5 - 95 %
Storage temperature (T-T) -40 - 60 °C
Power
Power requirements 100-240VAC, 50-60Hz
Packaging data
Package weight 3200 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Zebra GX420d më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate