Zebra GK420d udhëzues

Zebra GK420d
7.1 · 1
PDF udhëzues
 · 20 faqe
Anglisht
udhëzuesZebra GK420d
®

Zebra

©2012 ZIH Corp.

GK420d

TM
P980601-007

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Zebra GK420d këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Etiketa Printerash dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Zebra GK420d apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Zebra GK420d dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Zebra GK420d t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Zebra GK420d specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Zebra GK420d.

Të përgjithshme
Markë Zebra
Model GK420d | GK42-200120-000
Produkt Etiketë Printeri
EAN 5052178366742
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Print speed 5 lpm
Print speed 127 mm/sec
Print technology Direct thermal
Other features
Network ready
Dimensions (WxDxH) 171 x 209 x 152 mm
Ports & interfaces
PC connected
Standard interfaces RS-232,USB 1.1
Performance
Internal memory 8 MB
Weight & dimensions
Width 171 mm
Depth 209 mm
Height 152 mm
Weight 3200 g
Paper handling
Maximum label width 108 mm
Maximum label length 0.991 m
Design
Product colour Black,Grey
Power
Power requirements 100-240 VAC, 50-60 Hz
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Zebra GK420d më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate