Zebra GC420d udhëzues

Zebra GC420d
5.8 · 1
PDF udhëzues
 · 100 faqe
Anglisht
udhëzuesZebra GC420d
User Guide
Zebra
®
GC420d™
Desktop Thermal Printer

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Zebra GC420d këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Etiketa Printerash dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Zebra GC420d apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Zebra GC420d dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Zebra GC420d t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Zebra GC420d specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Zebra GC420d.

Të përgjithshme
Markë Zebra
Model GC420d | GC420-200511-000
Produkt Etiketë Printeri
EAN 133588131320, 5711045420887
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Maximum resolution 203 x 203 DPI
Maximum printing width 104 mm
Print speed 102 mm/sec
Print technology Direct thermal
Paper handling
Maximum print size 104 x 991 mm
Ribbon width 110 mm
Maximum roll diameter 127 mm
Media thickness 0.08 - 0.18 mm
Media thickness (imperial) 0.003 - 0.007 "
Supported paper width 104 mm
Supported paper width (imperial) 4.09 "
Maximum media length 991 mm
Maximum media length (imperial) 39 "
Core diameter 38 mm
Ports & interfaces
Ethernet LAN
Wi-Fi
USB 1.1 ports quantity 1
Connectivity technology Wired
RS-232 interface
RS-232 ports 1
Performance
Internal memory 8 MB
Flash memory 8 MB
Built-in barcodes CODABAR (NW-7),Code 128 (A/B/C),Code 39,Code 49,Code 93,EAN13,EAN8,Industrial 2/5,Interleaved 2/5,MaxiCode,PDF417,POSTNET,QR Code,UPC-A,UPC-E
Page description languages EPL2,ZPL,ZPL II
Built-in processor 32-bit RISC
Certification CE, FCC
Weight & dimensions
Width 201 mm
Depth 208 mm
Height 170 mm
Weight 1400 g
Other features
Dimensions (WxDxH) 201 x 208 x 170 mm
LED indicators
Power
Power requirements 100-240V, 50-60Hz
AC adapter output voltage 20 V
AC adapter output current 2.5 A
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 10 - 90 %
Operating temperature (T-T) 40 - 105 °F
Operating temperature (T-T) 5 - 41 °C
Storage relative humidity (H-H) 5 - 95 %
Storage temperature (T-T) -40 - 60 °C
Storage temperature (T-T) -40 - 140 °F
Design
Product colour White
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Zebra GC420d më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate