Yealink SIP-T22p udhëzues

Yealink SIP-T22p
6.1 · 1
PDF udhëzues
 · 146 faqe
Anglisht
udhëzuesYealink SIP-T22p

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Yealink SIP-T22p këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Telefonat dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Yealink SIP-T22p apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Yealink SIP-T22p dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Yealink SIP-T22p t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Yealink SIP-T22p specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Yealink SIP-T22p.

Të përgjithshme
Markë Yealink
Model SIP-T22p | 8061104
Produkt Telefon
EAN 6938818300477
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Ports & interfaces
Expansion module support
Ethernet LAN (RJ-45) ports 2
RJ-9 ports quantity 2
DC-in jack
Management features
Keypad number of keys 32
Volume control Digital
Packaging content
Handset 1
Number of handles included 1 pc(s)
Power
Power requirements 100 - 240 VAC, 5 VDC
Power over Ethernet (PoE)
Power consumption (typical) 2.6 W
Power consumption (PowerSave) 1.5 W
Audio
Speakerphone
Voice codecs G.722,G.723,G.726
Noise reduction
Echo cancellation
Voice activity detection
Adaptive jitter buffers
Microphone mute
Display
Display LCD
Display resolution 132 x 64 pixels
Backlight display
Touchscreen -
Phone features
Lines quantity - lines
Call waiting
Distinctive ring
Speed dialling
Intercom
Call hold
Call forwarding
Conference call
Redialing
Do not disturb function
Caller ID
Phonebook capacity 300 entries
Call park
Call pick up
Full duplex
Short Message Service (SMS)
Number of VoIP accounts 3
Network
Ethernet LAN
Quality of Service (QoS) support
DHCP client
Security algorithms HTTPS,SRTP
Bluetooth
Wi-Fi -
Performance
Password protection type User
Flash memory 8 MB
Internal memory 32 MB
Weight & dimensions
Width 185 mm
Depth 200 mm
Height 90 mm
Weight 770 g
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 0 - 40 °C
Operating relative humidity (H-H) 10 - 90 %
Design
Product colour Black
Handset type Wired handset
Product type IP Phone
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Yealink SIP-T22p më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate