Yamaha YAS-101 udhëzues

Yamaha YAS-101
(8)
  • Numri i faqeve: 20
  • Lloji i skedarit: PDF
UAB

Front Surround System

YAS-101

OWNER’S MANUAL

Yamaha YAS-101

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Yamaha YAS-101 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Yamaha YAS-101 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Yamaha YAS-101 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shufrat e zërit dhe është vlerësuar nga 8 njerëzit me një mesatare prej 8.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Yamaha YAS-101 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Yamaha YAS-101 specifikimet

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Yamaha
Model YAS-101
Produkt Shufër zëri
EAN 4957812498517, 4957812505772
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Audio
RMS rated power 120 W
Audio output channels 4.0 channels
Audio decoders Dolby Digital,Dolby Pro Logic,Dolby Pro Logic II
Soundbar speaker
Impedance 6 Ω
Total Harmonic Distortion (THD) 10 %
Tweeter diameter (imperial) 2.5 "
Woofer diameter (imperial) 3 "
Subwoofer
Subwoofer included
Subwoofer type Active subwoofer
Subwoofer RMS power 60 W
Subwoofer impedance 3 Ω
Bass adjustment
Packaging content
Receiver included
Remote control included
Features
FM radio
Product colour Black,Silver
Recommended usage TV
USB direct playback
Wall mountable
Other features
Apple docking compatibility Not supported
Remote control type Non-programmable
RS-232 interface
Soundbar dimensions (W x D x H) 890 x 107 x 12 mm
Technical details
Internet TV
Ports & interfaces
HDMI ports quantity 0
USB 2.0 ports quantity 0
Digital audio coaxial in 1
Digital audio optical in 2
AUX in
SCART ports quantity 0
Ethernet LAN
Wi-Fi
Power
Power source AC
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50 Hz
Power consumption (typical) 23 W
Weight & dimensions
Soundbar weight 4200 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Yamaha YAS-101.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu