Yamaha TSX-140 udhëzues

Yamaha TSX-140
7.8 · 2
PDF udhëzues
 · 156 faqe
Anglisht
udhëzuesYamaha TSX-140
TSX-140
© 2010 Yamaha Corporation
Printed in China
WY55190
G

DESKTOP AUDIO SYSTEM

SYSTEME AUDIO DESKTOP

TSX-140

OWNER’S MANUAL
MODE D’EMPLOI
BEDIENUNGSANLEITUNG
BRUKSANVISNING
MANUALE DI ISTRUZIONI
MANUAL DE INSTRUCCIONES
GEBRUIKSAANWIJZING
ИНСТРУКЦИЯ ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ

Shikoni udhëzuesin për Yamaha TSX-140 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Altoparlant dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Yamaha TSX-140 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Yamaha dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Yamaha t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Yamaha
TSX-140 | TSX140BC
Altoparlant
4957812487412, 4957812487498
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Other features
USB connector typeMini-USB B
Dimensions (WxDxH)400 x 136 x 181 mm
CD player
Ports & interfaces
DC-in jack
USB 2.0 ports quantity1
Headphone connectivity3.5 mm
Bluetooth
Design
Product colourRed
Volume controlRotary
Indication light
Weight & dimensions
Weight3200 g
Audio
Audio output channels2.0 channels
RMS rated power30 W
Frequency range- Hz
Radio
FM radio
Preset stations quantity5
Supported radio bandsAM, FM
Performance
Apple docking compatibilityiPhone, iPod
Bass reflex
Alarm clock
Snooze function
Sleep timer
Equalizer-
Power
Built-in charger
Packaging content
Remote control included
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Yamaha TSX-140 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate