Yamaha RGX420DZII udhëzues

Yamaha RGX420DZII
7.5 · 1
PDF udhëzues
 · 14 faqe
Anglisht
udhëzuesYamaha RGX420DZII
1

ELECTRIC GUITAR

OWNER’S MANUAL

CONTENTS

VIBRATO SYSTEM Locking Type (part 2) ........................... 7
BRIDGE/SPRING TENSION ADJUSTMENTS ...................... 8
TRUSS ROD ADJUSTMENT ............................................... 9
PICKUP HEIGHT ADJUSTMENT ........................................ 9
CORRECT USE AND HANDLING OF BATTERIES ............. 10
Safety Precautions ............................................................ 11
CARE AND MAINTENANCE ................................................ 2
TUNING MACHINE TENSION ADJUSTMENT ...................... 3
HEIGHT ADJUSTABLE LOCKING NUT ............................... 3
SETTING THE STRING ACTION ......................................... 4
VIBRATO SYSTEM Vintage Type ........................................ 5
VIBRATO SYSTEM Locking Type (part 1) ........................... 6
01_e_g_om_en.indd 101_e_g_om_en.indd 1 09.3.13 9:41:40 AM09.3.13 9:41:40 AM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Yamaha RGX420DZII këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kitara dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Yamaha RGX420DZII apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Yamaha RGX420DZII dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Yamaha RGX420DZII t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Yamaha RGX420DZII specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Yamaha RGX420DZII.

Të përgjithshme
Markë Yamaha
Model RGX420DZII | RGX420DZIIBL
Produkt Kitarë
EAN 4957812494465
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Technical details
Type Electric guitar
Body type Solid
Range Standard
Fret type Standard
Frets quantity 24
Neck material Maple
Fingerboard material Rosewood
Dexterity Right
Nut width 43 mm
Scale size 648 mm
Neck type Bolt-on
Pick-up type H-H
Fingerboard radius 350 mm
Front volume control
Master tone control
Product colour Black,Rosewood
Bridge pick-up EMG H4
Neck pick-up EMG H4A
Pick-up switch 3-position
Top material Alder
Top finishing Satin
Features
Strings quantity 6 strings
String spacing 10.8 mm
Vibrato system
Tremolo arm
Tremolo arm type Φ6(Slot-in)
Packaging content
Carrying case
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Yamaha RGX420DZII më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate