Yamaha R-S700 udhëzues

Yamaha R-S700
7.3 · 2
PDF udhëzues
 · 387 faqe
Anglisht
udhëzuesYamaha R-S700
©
2010 Yamaha Corporation

Receiver

Ampli-Tuner

OWNER’S MANUAL
MODE D’EMPLOI
BEDIENUNGSANLEITUNG
BRUKSANVISNING
MANUALE DI ISTRUZIONI
MANUAL DE INSTRUCCIONES
GEBRUIKSAANWIJZING
ИНСТРУКЦИЯ ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ
G
Printed in Malaysia WV17390
R-S700S500_Receiver_G-cv.fm Page 1 Tuesday, July 20, 2010 3:54 PM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Yamaha R-S700 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Marrësit dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Yamaha R-S700 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Yamaha R-S700 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Yamaha R-S700 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Yamaha R-S700 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Yamaha R-S700.

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Yamaha
Model R-S700 | RS700S
Produkt Marrësi
EAN 4957812482196, 4957812482226
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Audio
Power output per channel (20-20KHz@8 Ohm) 100 W
Audio output channels 2.1 channels
Dynamic power per channel (4 Ohm) 220 W
Dynamic power per channel (8 Ohm) 140 W
Total Harmonic Distortion (THD) 0.015 %
Signal-to-Noise Ratio (SNR) 107 dB
Ports & interfaces
Speakers connectivity type Clamp terminals
Connectivity technology Wired
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi -
Bluetooth
Radio
Supported radio bands -
Optical drive
Optical drive included
Technical details
Display -
Audio decoders -
Remote control included
Product colour Silver
Apple docking compatibility Not supported
Power
Power consumption (standby) 0.5 W
Weight & dimensions
Width 435 mm
Depth 387 mm
Height 151 mm
Weight 11200 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Yamaha R-S700 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate