Yamaha R-S300 udhëzues

Yamaha R-S300
(3)
  • Numri i faqeve: 322
  • Lloji i skedarit: PDF
©
2010 Yamaha Corporation

Receiver

Ampli-Tuner

OWNER’S MANUAL
MODE D’EMPLOI
BEDIENUNGSANLEITUNG
BRUKSANVISNING
MANUALE DI ISTRUZIONI
MANUAL DE INSTRUCCIONES
GEBRUIKSAANWIJZING
ИНСТРУКЦИЯ ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ
G
Printed in Malaysia WV17430-2
Yamaha R-S300

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Yamaha R-S300 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Yamaha R-S300 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Indeksi

Shikoni udhëzuesin për Yamaha R-S300 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Marrësit dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 7.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Yamaha R-S300 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Yamaha R-S300 specifikimet

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Yamaha
Model R-S300
Produkt Marrësi
EAN 4957812482424
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Audio
Signal-to-Noise Ratio (SNR) 100 dB
Total Harmonic Distortion (THD) 0.04 %
Impedance 8 Ω
Frequency range 10 - 100000 Hz
Maximum input power 25 W
RMS rated power 100 W
Power output per channel (20-20KHz@8 Ohm) 50 W
Audio output channels - channels
Receiver type -
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired
Speakers connectivity type -
Inputs
Line-in
HDMI in -
Outputs
Line-out
Technical details
Remote control included
Product colour Silver
Display -
Audio decoders -
Apple docking compatibility Not supported
AirPlay
Weight & dimensions
Weight 8800 g
Width 435 mm
Depth 387 mm
Height 151 mm
Power
Power consumption (standby) 0.5 W
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi
Radio
Supported radio bands FM
Optical drive
Optical drive included
Storage
Card reader integrated -
Video
3D
Packaging content
Manual
Warranty card
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Yamaha R-S300.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu