Yamaha PAC612VIIFM udhëzues

Yamaha PAC612VIIFM
6.4 · 1
PDF udhëzues
 · 14 faqe
Anglisht
udhëzuesYamaha PAC612VIIFM
1

ELECTRIC GUITAR

OWNER’S MANUAL

CONTENTS

VIBRATO SYSTEM Locking Type (part 2) ........................... 7
BRIDGE/SPRING TENSION ADJUSTMENTS ...................... 8
TRUSS ROD ADJUSTMENT ............................................... 9
PICKUP HEIGHT ADJUSTMENT ........................................ 9
CORRECT USE AND HANDLING OF BATTERIES ............. 10
Safety Precautions ............................................................ 11
CARE AND MAINTENANCE ................................................ 2
TUNING MACHINE TENSION ADJUSTMENT ...................... 3
HEIGHT ADJUSTABLE LOCKING NUT ............................... 3
SETTING THE STRING ACTION ......................................... 4
VIBRATO SYSTEM Vintage Type ........................................ 5
VIBRATO SYSTEM Locking Type (part 1) ........................... 6
01_e_g_om_en.indd 101_e_g_om_en.indd 1 09.3.13 9:41:40 AM09.3.13 9:41:40 AM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Yamaha PAC612VIIFM këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kitara dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Yamaha PAC612VIIFM apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Yamaha PAC612VIIFM dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Yamaha PAC612VIIFM t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Yamaha PAC612VIIFM specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Yamaha PAC612VIIFM.

Të përgjithshme
Markë Yamaha
Model PAC612VIIFM | PAC612VIIFMRTB
Produkt Kitarë
EAN 4957812598309
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Technical details
Type Electric guitar
Body type Solid
Range Standard
Fret type Standard
Neck type Bolt-on
Fingerboard radius 350 mm
Scale size 648 mm
Frets quantity 22
Neck material Maple
Dexterity Right
Fingerboard material Rosewood
Nut width 41 mm
Front volume control
Master tone control
Product colour Black,Brown,Rosewood
Top finishing Gloss
Neck finishing Matte
Pickguard
Pick-up switch 5-position
Pick-up type H-S-S
Bridge pick-up Seymour Duncan SSL-1
Middle pick-up Seymour Duncan SSL-1 RwRp
Neck pick-up Seymour Duncan SSL-1
Colour name Root Beer
Features
Strings quantity 6 strings
String spacing 10.5 mm
Vibrato system
Tremolo arm
Tremolo arm type Φ5.2(Screw-in)
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Yamaha PAC612VIIFM më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate