Yamaha PAC611H udhëzues

Yamaha PAC611H
8.4 · 1
PDF udhëzues
 · 14 faqe
Anglisht
udhëzuesYamaha PAC611H
1

ELECTRIC GUITAR

OWNER’S MANUAL

CONTENTS

VIBRATO SYSTEM Locking Type (part 2) ........................... 7
BRIDGE/SPRING TENSION ADJUSTMENTS ...................... 8
TRUSS ROD ADJUSTMENT ............................................... 9
PICKUP HEIGHT ADJUSTMENT ........................................ 9
CORRECT USE AND HANDLING OF BATTERIES ............. 10
Safety Precautions ............................................................ 11
CARE AND MAINTENANCE ................................................ 2
TUNING MACHINE TENSION ADJUSTMENT ...................... 3
HEIGHT ADJUSTABLE LOCKING NUT ............................... 3
SETTING THE STRING ACTION ......................................... 4
VIBRATO SYSTEM Vintage Type ........................................ 5
VIBRATO SYSTEM Locking Type (part 1) ........................... 6
01_e_g_om_en.indd 101_e_g_om_en.indd 1 09.3.13 9:41:40 AM09.3.13 9:41:40 AM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Yamaha PAC611H këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kitara dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Yamaha PAC611H apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Yamaha PAC611H dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Yamaha PAC611H t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Yamaha PAC611H specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Yamaha PAC611H.

Të përgjithshme
Markë Yamaha
Model PAC611H | PAC611HBL
Produkt Kitarë
EAN 4957812517201
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Technical details
Range Standard
Type Electric guitar
Fret type Standard
Neck type Bolt-on
Body type Solid
Fingerboard radius 350 mm
Frets quantity 22
Neck material Maple
Fingerboard material Rosewood
Scale size 648 mm
Dexterity Right
Front volume control
Master tone control
Nut width 41 mm
Product colour Black,Rosewood
Top finishing Gloss
Neck finishing Matte
Pickguard
Pick-up type H-S
Bridge pick-up Seymour Duncan TB-14
Neck pick-up Seymour Duncan SP90-1n
Pick-up switch 3-position
Guitar nut material TUSQ
Features
Strings quantity 6 strings
String spacing 10.5 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Yamaha PAC611H më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate