Yamaha NS-F210 udhëzues

Yamaha NS-F210
7.4 · 1
PDF udhëzues
 · 24 faqe
Anglisht
udhëzuesYamaha NS-F210

NS-F210

Speaker

Enceinte

UTG
OWNER’S MANUAL
MODE D’EMPLOI
BEDIENUNGSANLEITUNG
MANUAL DE INSTRUCCIONES

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Yamaha NS-F210 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Altoparlant dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Yamaha NS-F210 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Yamaha NS-F210 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Yamaha NS-F210 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Yamaha NS-F210 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Yamaha NS-F210.

Të përgjithshme
Markë Yamaha
Model NS-F210 | NS-F210PB
Produkt Altoparlant
EAN 4957812409452, 4957812409407
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Other features
Type Home theatre speakers
Speakers 2-way
Dimensions (WxDxH) 236 x 236 x 1050 mm
Loudspeakers
Woofer diameter 80 mm
Tweeter diameter 22 mm
Audio output channels - channels
Tweeter
Driver diaphragm material Aluminium
Audio
RMS rated power 40 W
Sensitivity 86 dB
Peak Music Power Output (PMPO) 120 W
Crossover frequency 8000 Hz
Frequency range 50 - 45000 Hz
Impedance 6 Ω
Performance
Bass adjustment
Product colour Black
Weight & dimensions
Depth 236 mm
Height 1050 mm
Weight 7300 g
Width 236 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Yamaha NS-F210 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate