Yamaha NS-F140 udhëzues

Yamaha NS-F140
6.1 · 1
PDF udhëzues
 · 28 faqe
Anglisht
udhëzuesYamaha NS-F140
Speaker
Enceinte

NS-F150 / NS-F140

G
English Français Deutsch Español Русский
Owner’s Manual
Mode d’emploi
Bedienungsanleitung
Manual De Instrucciones
Инструкция По Эксплуатации

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Yamaha NS-F140 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Altoparlant dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Yamaha NS-F140 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Yamaha NS-F140 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Yamaha NS-F140 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Yamaha NS-F140 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Yamaha NS-F140.

Të përgjithshme
Markë Yamaha
Model NS-F140 | NS-F140BL
Produkt Altoparlant
EAN 4957812494649, 4957812494663
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Loudspeakers
Audio output channels 1.0 channels
Speaker placement Floor
Number of drivers 4
Tweeter
Woofer
Tweeter diameter (imperial) 1 "
Woofer diameter (imperial) 6.5 "
Tweeter diameter 30 mm
Woofer diameter 160 mm
Number of tweeter drivers 1
Number of woofer drivers 1
Speaker type 2-way
Performance
Recommended usage Other
Housing material -
Product colour Black
Bass reflex
Amplifier
Amplifier -
Audio
RMS rated power 40 W
Frequency range 37 - 30000 Hz
Impedance 6 Ω
Sensitivity 86 dB
Other features
Equalizer -
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired
Binding post
Weight & dimensions
Width 200 mm
Depth 362 mm
Height 950 mm
Weight 9500 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Yamaha NS-F140 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate