Yamaha NS-C700 udhëzues

Yamaha NS-C700
5.4 · 1
PDF udhëzues
 · 24 faqe
Anglisht
udhëzuesYamaha NS-C700

NS-C700

Speaker

Enceinte

TG
OWNER’S MANUAL
MODE D’EMPLOI
BEDIENUNGSANLEITUNG
MANUAL DE INSTRUCCIONES

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Yamaha NS-C700 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Altoparlant dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Yamaha NS-C700 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Yamaha NS-C700 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Yamaha NS-C700 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Yamaha NS-C700 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Yamaha NS-C700.

Të përgjithshme
Markë Yamaha
Model NS-C700 | NS-C700PB
Produkt Altoparlant
EAN 27108930770, 4957812405942, 4957812405911
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Other features
Type Home theatre speakers
Speakers 2-way
Dimensions (WxDxH) 500 x 170 x 170 mm
Center speaker impedance 6 Ω
Loudspeakers
Woofer diameter 130 mm
Tweeter diameter 30 mm
Audio output channels 1.0 channels
Tweeter
Driver diaphragm material Aluminium
Audio
RMS rated power 40 W
Sensitivity 89 dB
Peak Music Power Output (PMPO) 160 W
Crossover frequency 5000 Hz
Frequency range 60 - 50000 Hz
Performance
Bass adjustment
Product colour Black
Weight & dimensions
Depth 170 mm
Height 170 mm
Weight 7000 g
Width 500 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Yamaha NS-C700 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate