Yamaha NS-B500 udhëzues

Yamaha NS-B500
6.5 · 1
PDF udhëzues
 · 36 faqe
Anglisht
udhëzuesYamaha NS-B500
TG
English Français Deutsch Español Русский
中文

Speaker

Enceinte

NS-B500

OWNER’S MANUAL
MODE D’EMPLOI
BEDIENUNGSANLEITUNG
MANUAL DE INSTRUCCIONES

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Yamaha NS-B500 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Altoparlant dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Yamaha NS-B500 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Yamaha NS-B500 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Yamaha NS-B500 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Yamaha NS-B500 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Yamaha NS-B500.

Të përgjithshme
Markë Yamaha
Model NS-B500 | NSB500BR
Produkt Altoparlant
EAN 4957812482677, 4957812482707
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Loudspeakers
Audio output channels 2.0 channels
Speaker placement Tabletop/bookshelf
Number of drivers 1
Tweeter
Woofer
Tweeter diameter 30 mm
Woofer diameter 120 mm
Speaker type 2-way
Performance
Recommended usage Universal
Product colour Brown
Housing material -
Amplifier
Amplifier
Audio
RMS rated power 30 W
Peak Music Power Output (PMPO) 120 W
Frequency range 50 - 50000 Hz
Impedance 6 Ω
Sensitivity 84 dB
Other features
Equalizer
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired
Weight & dimensions
Width 190 mm
Depth 177 mm
Height 284 mm
Weight 3500 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Yamaha NS-B500 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate