Yamaha MusicCast RX-A660 udhëzues

Yamaha MusicCast RX-A660
9.5 · 3
PDF udhëzues
 · 130 faqe
Anglisht
udhëzuesYamaha MusicCast RX-A660

AV Receiver

Owner's Manual

Read the supplied booklet “Safety Brochure” before using the unit.
EN

Shikoni udhëzuesin për Yamaha MusicCast RX-A660 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori marrësit dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 9.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Yamaha MusicCast RX-A660 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Yamaha dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Yamaha t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Yamaha
MusicCast RX-A660 | RX-A660 T
marrësi
4957812600453
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Audio
Power output per channel (20-20KHz@8 Ohm)80 W
Audio output channels7.2 channels
Receiver typeSurround
Dynamic power per channel (4 Ohm)170 W
Dynamic power per channel (8 Ohm)120 W
Pre-out connectivity
Pre-out channels2 SW
Inputs
HDMI in4
Composite video in4
Audio (L/R) in4
Digital audio optical in1
Digital audio coaxial in0
USB ports quantity1
Outputs
Number of HDMI outputs1
Composite video out1
Audio (L/R) out0
Digital audio optical out2
Digital audio coaxial out0
Headphone outputs1
Technical details
Digital Signal Processing (DSP)
Remote control included
Product colourTitanium
Apple docking compatibilityNot supported
AirPlay
DisplayLED
Audio decodersDSD, DTS Neo:X, DTS-HD Master Audio, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic IIx, Dolby TrueHD
Audio Return Channel (ARC)
Surround modes quantity17
On Screen Display (OSD)
Volume controlRotary
Auto standby
Deep colour support
x.v.Color support
Audio Lip synchronization
Digital Living Network Alliance (DLNA) certified
Ports & interfaces
Speakers connectivity type-
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi
Bluetooth
Radio
Supported radio bandsAM, FM
Internet radio services supportedPandora, Spotify
Optical drive
Optical drive included
Storage
Card reader integrated-
Power
Power consumption (standby)0.1 W
Video
3D
Supported graphics resolutions4096 x 2160
Weight & dimensions
Width435 mm
Depth327 mm
Height161 mm
Weight8100 g
File formats
Audio formats supportedAIFF, ALAC, FLAC, WAV
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Yamaha MusicCast RX-A660 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate