Yamaha HS8S udhëzues

Yamaha HS8S
7.1 · 1
PDF udhëzues
 · 20 faqe
Anglisht
udhëzuesYamaha HS8S

Owner’s Manual

Bedienungsanleitung

Mode d'emploi

Manual de instrucciones

Manual do Proprietário

Manuale di istruzioni

Руководство пользователя

取扱説明書

POWERED SPEAKER SYSTEM
//
DE
FR
ES
PT
IT
RU
ZH
JA
EN
EnglishDeutschFrançaisEspañolPortuguêsItalianoРусский
中 文
日本語

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Yamaha HS8S këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Nënkufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Yamaha HS8S apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Yamaha HS8S dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Yamaha HS8S t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Yamaha HS8S specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Yamaha HS8S.

Të përgjithshme
Markë Yamaha
Model HS8S | HS8S
Produkt Nënkufje
EAN 4957812533157, 0086792974743
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Subwoofer
Subwoofer type -
Subwoofer RMS power 150 W
Subwoofer frequency range 22 - 160 Hz
Subwoofer driver diameter (imperial) 8 "
Number of subwoofers 1
Features
Product colour Black
Material MDF
Bass reflex
Weight & dimensions
Subwoofer width 300 mm
Subwoofer depth 389 mm
Subwoofer height 350 mm
Subwoofer weight 12500 g
Ports & interfaces
XLR in
Power
Power consumption (typical) 70 W
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Yamaha HS8S më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate