Yamaha ERG121C udhëzues

Yamaha ERG121C
8 · 3
PDF udhëzues
 · 14 faqe
Anglisht
udhëzuesYamaha ERG121C
1

ELECTRIC GUITAR

OWNER’S MANUAL

CONTENTS

VIBRATO SYSTEM Locking Type (part 2) ........................... 7
BRIDGE/SPRING TENSION ADJUSTMENTS ...................... 8
TRUSS ROD ADJUSTMENT ............................................... 9
PICKUP HEIGHT ADJUSTMENT ........................................ 9
CORRECT USE AND HANDLING OF BATTERIES ............. 10
Safety Precautions ............................................................ 11
CARE AND MAINTENANCE ................................................ 2
TUNING MACHINE TENSION ADJUSTMENT ...................... 3
HEIGHT ADJUSTABLE LOCKING NUT ............................... 3
SETTING THE STRING ACTION ......................................... 4
VIBRATO SYSTEM Vintage Type ........................................ 5
VIBRATO SYSTEM Locking Type (part 1) ........................... 6
01_e_g_om_en.indd 101_e_g_om_en.indd 1 09.3.13 9:41:40 AM09.3.13 9:41:40 AM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Yamaha ERG121C këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kitara dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Yamaha ERG121C apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Yamaha ERG121C dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Yamaha ERG121C t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Yamaha ERG121C specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Yamaha ERG121C.

Të përgjithshme
Markë Yamaha
Model ERG121C | ERG121C
Produkt Kitarë
EAN 4957812356206
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Technical details
Frets quantity 22
Type Electric guitar
Scale size 648 mm
Product colour Black
Fingerboard radius 350 mm
Front volume control
Master tone control
Neck type Bolt-on
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Yamaha ERG121C më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate