Yamaha DSR112 udhëzues

Yamaha DSR112
7.8 · 3
PDF udhëzues
 · 22 faqe
Anglisht
udhëzuesYamaha DSR112
EN
DE
FR
IT
RU
ZH
ES
JA
POWERED SPEAKER
DSR112 DSR115 DSR215
POWERED SUBWOOFER
DSR118W

DSR series

POWERED

SPEAKERS

OWNER’S MANUALBEDIENUNGSANLEITUNGMODE D’EMPLOIMANUAL DE INSTRUCCIONESMANUALE DI ISTRUZIONIEnglishDeutschFrançaisEspañolItaliano

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Yamaha DSR112 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Altoparlant dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 7.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Yamaha DSR112 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Yamaha DSR112 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Yamaha DSR112 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Yamaha DSR112 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Yamaha DSR112.

Të përgjithshme
Markë Yamaha
Model DSR112 | DSR112
Produkt Altoparlant
EAN 4957812487160, 0086792948768, 4957812487177
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Recommended usage DJ
Multi-Room Streaming (MRS) support -
Bass reflex
Product colour Black
Loudspeakers
Speaker type 2-way
Audio output channels 1.0 channels
Speaker placement -
Tweeter
Woofer
Number of drivers 2
Tweeter diameter (imperial) 2 "
Woofer diameter (imperial) 12 "
Number of tweeter drivers 1
Number of woofer drivers 1
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired
AirPlay -
Audio
RMS rated power 1300 W
Peak Music Power Output (PMPO) 1500 W
Frequency range 55 - 20000 Hz
Sensitivity 134 dB
Power
Power consumption (typical) 100 W
Weight & dimensions
Width 370 mm
Depth 368 mm
Height 638 mm
Weight 21200 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Yamaha DSR112 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate