Xerox WorkCentre 6015NI udhëzues

Xerox WorkCentre 6015NI
7.4 · 3
PDF udhëzues
 · 214 faqe
Anglisht
udhëzuesXerox WorkCentre 6015NI

Xerox WorkCentre 6015

Color Multifunction Printer

Imprimante multifonction couleur

Xerox

®

WorkCentre

®

6015

User Guide

Guide d'utilisation

Italiano Guida per l’utente
Deutsch Benutzerhandbuch
Español Guía del usuario
Português Guia do usuário
Nederlands Gebruikershandleiding
Svenska Användarhandbok
Dansk Betjeningsvejledning
Čeština Uživatelská příručka
Polski Przewodnik użytkownika
Magyar
Felhasználói útmutató
Русский Руководство пользователя
Türkçe
Kullanıcı Kılavuzu
Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήστη

Shikoni udhëzuesin për Xerox WorkCentre 6015NI këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori printera dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 7.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Xerox WorkCentre 6015NI apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Xerox dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Xerox t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sit back and enjoy crystal-clear visuals and images with the vibrant quality of 2 million pixels. The 1920 x 1080 resolu...
Të përgjithshme
Xerox
WorkCentre 6015NI | 6015V_NI
printer
95205766165, 4053162311619, 0778890928758, 0095205766158, 0952057661584, 0952057661652, 0095205766165
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Certificates
CertificationUL 60950-1/CSA 60950-1-07, 2nd Edition, EMC Directive 2004/108/EC, EN 55022 Class B, EN 55024, EN 60950-1, 2nd Edition, FCC Part 15, Class B, Low Voltage Directive 2006/95/EC, RoHS Directive 2002/95/EC
Other features
Colour managementPANTONE Color calibrated solid-color simulations
I/O ports10/100BaseTX Ethernet, USB 2.0
Device managerLow toner email alert, PrintingScout Alert Notification, Xerox CentreWare Web, Xerox CentreWare Internet Services
Depth (min)389 mm
Height (min)337 mm
Acoustic pressure emissions50 dB
FunctionsCopy, Email, Fax, Print, Scan
Package length561.33 mm
Printer featuresBlack and white only print mode, Built-in support links, Collation, Custom page size, Draft mode, Fit-to-page, N-up, Poster printing, Run Black, Scaling, Watermarks
Print memory (standard)128 MB
Scan file formatsPDF, TIFF
One-year on-site
All-in-one functionsCopy, Fax, Print, Scan
Colour all-in-one functionscopy, print
Dimensions (WxDxH)410 x 389 x 337 mm
Networking features10/100Base-T Ethernet
Compatible operating systemsWindows XP, Server 2003, Server 2008, Vista, 7; Mac OS 10.5+; Linux (32-bits): Red Hat Enterprise Linux 4 WS, 5 Client, SUSE Linux Enterprise Desktop 10, 11, Ubuntu 8.04, 10.04 LTS
Package length561.33 mm
Print technologyLaser printing
Copying
Time to first copy (black, normal)20 s
Time to first copy (colour, normal)37 s
Maximum copy resolution600 x 600 DPI
N-in-1 copy function (N=)2, 4
CopyingColour copying
Duplex copyingNo
Features
Country of originChina
Maximum duty cycle30000 pages per month
Digital senderNo
CertificationUL 60950-1/CSA 60950-1-07, 2nd Edition, EMC Directive 2004/108/EC, EN 55022 Class B, EN 55024, EN 60950-1, 2nd Edition, FCC Part 15, Class B, Low Voltage Directive 2006/95/EC, RoHS Directive 2002/95/EC
Country of originChina
Operating temperature (T-T)50 - 90 °F
Weight & dimensions
Minimum width410 mm
Weight18000 g
Depth520.69 mm
Width558.79 mm
Height495.29 mm
Package height505.45 mm
Package weight19815 g
Package width530.85 mm
Dimensions (WxDxH)410 x 389 x 337 mm
Weight18000 g
Depth520.69 mm
Width558.79 mm
Height495.29 mm
Input & output capacity
Auto document feeder (ADF) input capacity15 sheets
Total output capacity100 sheets
Total input capacity160 sheets
Multi-Purpose tray input capacity10 sheets
Total number of input trays1
Multi-Purpose trayYes
Auto document feeder (ADF)Yes
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H)10 - 85 %
Operating temperature (T-T)50 - 90 °F
Operating temperature (T-T)5 - 32 °C
Operating relative humidity (H-H)10 - 85 %
Operating temperature (T-T)5 - 32 °C
Power
Power consumption (PowerSave)13 W
Power consumption (standby)34 W
Power consumption (average operating)220 W
AC input frequency50 Hz
AC input voltage220 - 240 V
Performance
Sound power level (standby)23 dB
Processor frequency295 MHz
Internal memory128 MB
Card reader integratedNo
Sound pressure level (printing)50 dB
Mac compatibilityYes
Packaging data
Package height505.45 mm
Package weight19815 g
Package width530.85 mm
Printing
Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter)12 ppm
Print speed (black, normal quality, A4/US Letter)15 ppm
Print technologyLaser
Maximum resolution1200 x 2400 DPI
Time to first page (black, normal)14 s
Time to first page (colour, normal)17 s
PrintingColour printing
Duplex printingNo
Scanning
Scan toE-mail, FTP, USB
Optical scanning resolution1200 x 1200 DPI
Scanner typeFlatbed & ADF scanner
Image formats supportedJPG, TIF
Input colour depth24 bit
ScanningMono scanning
Duplex scanningNo
Network
Security featuresIPv6
Ethernet LANYes
Wi-FiYes
Fax
Modem speed33.6 Kbit/s
Auto-redialingYes
Fax speed dialing (max numbers)99
Auto reductionYes
Fax coding methodsJBIG, MH, MMR (Fax coding method), MR
FaxingMono faxing
Duplex faxingNo
Paper handling
Maximum print size216 x 356 mm
Paper tray media typesCoated paper, Envelopes, Labels, Plain paper, Recycled paper
ISO A-series sizes (A0...A9)A4, A5
Non-ISO print media sizesLegal
Paper tray media weight60 - 105 g/m²
Multi-Purpose Tray media weight60 - 163 g/m²
Custom media width76.2 - 215.9 mm
Custom media length127 - 355.6 mm
Maximum ISO A-series paper sizeA4
Design
DisplayLCD
TouchscreenNo
Built-in displayYes
Market positioningBusiness
Ports & interfaces
Standard interfacesEthernet, USB 2.0, Wireless LAN
Direct printingNo
USB portYes
Packaging content
Drivers includedYes
Logistics data
Export Control Classification Number (ECCN)EAR99
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Xerox WorkCentre 6015NI më poshtë.

Sa është pesha e Xerox WorkCentre 6015NI?

Xerox WorkCentre 6015NI ka një peshë prej 18000 g.

Cila është mënyra më e mirë për të hequr letrën e bllokuar nga printeri im?

Është mirë që ta tërhiqni butësisht letrën nga printeri. Fikeni printerin dhe sigurohuni që koka e printimit të mos varet mbi letër dhe që asnjë letër të mos mbetet në printer.

Si ka mundësi që printeri im nuk pranon fishekë origjinalë?

Fishekët jo origjinal mund të mos njihen nga printeri. Në atë rast do të merrni një mesazh që fisheku është bosh. Manuali i fishekut të blerë zakonisht përmban zgjidhjen, nëse kjo nuk funksionon, këshillohet të kontaktoni shitësin.

Pse printimet e mia janë të një cilësie të dobët?

Mund të ketë arsye të ndryshme për cilësinë e dobët të printimit. Kontrolloni nëse fishekët ose tonerët janë plot. Nëse është kështu, printerët me bojë shpesh kërkojnë pastrim të printerit, fishekët janë tharë ose koka e printimit është thyer. Me printerët lazer, rekomandohet kalibrimi i printerit lazer.

Cili është ndryshimi midis një printer lazer dhe një printer me bojë?

Një printer lazer printon me një toner dhe një printer me bojë printon me bojë.

Si ka mundësi që printeri im me bojë ka vija të zeza?

Në shumicën e rasteve, fisheku i printerit me bojë është e prishur dhe duhet të zëvendësohet.

Çfarë do të thotë DPI?

DPI qëndron për Dots Per Inch dhe është numri i pikave të bojës (për inç) që përfundojnë në letër kur printoni.

Çfarë certifikimesh kanë Xerox WorkCentre 6015NI?

Xerox WorkCentre 6015NI ka certifikatat e mëposhtme: UL 60950-1/CSA 60950-1-07, 2nd Edition, EMC Directive 2004/108/EC, EN 55022 Class B, EN 55024, EN 60950-1, 2nd Edition, FCC Part 15, Class B, Low Voltage Directive 2006/95/EC, RoHS Directive 2002/95/EC

Sa është lartësia e Xerox WorkCentre 6015NI?

Xerox WorkCentre 6015NI ka një lartësi prej 495.29 mm.

Sa është gjerësia e Xerox WorkCentre 6015NI?

Xerox WorkCentre 6015NI ka një gjerësi prej 558.79 mm.

Cila është thellësia e Xerox WorkCentre 6015NI?

Xerox WorkCentre 6015NI ka një thellësi prej 520.69 mm.

A është udhëzuesi i Xerox WorkCentre 6015NI në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Xerox WorkCentre 6015NI në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate