Xerox Phaser 6700DN udhëzues

Xerox Phaser 6700DN
7.1 · 1
PDF udhëzues
 · 162 faqe
Anglisht
udhëzuesXerox Phaser 6700DN

Xerox

®

Phaser

®

6700

User Guide

Guide d'utilisation

Italiano Guida per l’utente
Deutsch Benutzerhandbuch
Español Guía del usuario
Português Guia do usuário
Nederlands Gebruikershandleiding
Svenska Användarhandbok
Dansk Betjeningsvejledning
Čeština Uživatelská příručka
Polski Przewodnik użytkownika
Magyar
Felhasználói útmutató
Русский Руководство пользователя
Türkçe
Kullanıcı Kılavuzu
Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήστη

Xerox Phaser 6700

Color Printer

Imprimante couleur

Shikoni udhëzuesin për Xerox Phaser 6700DN këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Xerox Phaser 6700DN apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Xerox dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Xerox t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
Të përgjithshme
Xerox
Phaser 6700DN | 6700V_DN
Printer
0952058502220, 0095205850222
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Other features
Storage temperature (T-T)-4 - 104 °F
Acoustic pressure emissions59 dB
Colour
Print technologyLaser printing
Operational conditions
Storage temperature (T-T)-20 - 40 °C
Operating relative humidity (H-H)10 - 85 %
Operating temperature (T-T)50 - 90 °F
Operating temperature (T-T)10 - 32 °C
Storage temperature (T-T)-20 - 40 °C
Operating relative humidity (H-H)10 - 85 %
Operating temperature (T-T)10 - 32 °C
Features
Maximum duty cycle120000 pages per month
Number of print cartridges4
Page description languagesPCL 5e, PCL 6, PostScript 3
Number of PCL fonts94
Number of PostScript fonts173
Country of originChina
Operating temperature (T-T)50 - 90 °F
Product colourBeige, Navy
Country of originChina
Input & output capacity
Total input capacity700 sheets
Total output capacity500 sheets
Printing
Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter)45 ppm
Print speed (black, normal quality, A4/US Letter)47 ppm
Colour
Maximum resolution2400 x 1200 DPI
Duplex printing
Print technologyLaser
Watermark printing
Time to first page (black, normal)7 s
Time to first page (colour, normal)8 s
Performance
Maximum internal memory2048 MB
Processor frequency1280 MHz
Internal memory1024 MB
Sound pressure level (printing)59 dB
Sound power level (standby)26 dB
Paper handling
ISO A-series sizes (A0...A9)A4
Maximum print size216 x 356 mm
Paper tray media typesCard stock, Envelopes, Glossy paper, Heavy paper, Labels, Plain paper, Pre-Printed, Recycled paper, Transparencies
Maximum ISO A-series paper sizeA4
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi-
Network ready
Mobile printing technologies-
Ports & interfaces
Standard interfacesEthernet, USB 2.0
Optional connectivityWireless LAN
Design
Product colourBeige, Navy
Built-in display
Display diagonal4.3 "
Touchscreen
Control typeTouch
Power
AC input frequency50/60 Hz
Power consumption (printing)637 W
Power consumption (standby)116 W
Sustainability
Sustainability certificatesENERGY STAR
Weight & dimensions
Width692.14 mm
Depth761.99 mm
Height571.49 mm
Weight49896 g
Width692.14 mm
Depth761.99 mm
Height571.49 mm
Weight49896 g
Logistics data
Export Control Classification Number (ECCN)EAR99
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Xerox Phaser 6700DN më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate