Worx WG789 udhëzues

Worx WG789
9.1 · 1
PDF udhëzues
 · 52 faqe
Anglisht
udhëzuesWorx WG789
Cordless self-propelled lawn mower EN
Tondeuse à gazon autotractée sans fil F
Cortacésped de autopropulsión inalámbrica ES
P07
P20
P35

WG789

HELPLINE NUMBER
1-866-354-WORX (9679)
HELPLINE NUMBER

Auto-adjusts to your walking speed

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Worx WG789 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kositës bari dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Worx WG789 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Worx WG789 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Worx WG789 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Worx WG789 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Worx WG789.

Të përgjithshme
Markë Worx
Model WG789
Produkt Kositëse bari
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Worx WG789 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate