Worx WG788 udhëzues

Worx WG788
8.2 · 1
PDF udhëzues
 · 48 faqe
Anglisht
udhëzuesWorx WG788
36V 19” Cordless lawn mower EN
Tondeuse à gazon de 19 po sans fil de 36V F
36V 19” Cortacésped sin cables ES
Pag 07
Pag 18
Pag 31

WG788

HELPLINE NUMBER
1-866-354-WORX (9679)
HELPLINE NUMBER

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Worx WG788 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kositës bari dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Worx WG788 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Worx WG788 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Worx WG788 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Worx WG788 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Worx WG788.

Të përgjithshme
Markë Worx
Model WG788
Produkt Kositëse bari
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Worx WG788 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate