Worx WG785E udhëzues

Worx WG785E
5.1 · 1
PDF udhëzues
 · 76 faqe
Anglisht
udhëzuesWorx WG785E
P08
P19
P31
P42
P53
P64

WG785E

Cordless lawn mower EN
Schnurloser Rasenmäher D
Tondeuse à gazon sans fil F
Falciatrice per prato senza fili I
Cortacésped sin cables ES
Snoerloze graasmaaier NL

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Worx WG785E këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kositës bari dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Worx WG785E apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Worx WG785E dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Worx WG785E t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Worx WG785E specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Worx WG785E.

Të përgjithshme
Markë Worx
Model WG785E
Produkt Kositëse bari
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Worx WG785E më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate