Worx WG500 udhëzues

Worx WG500
8.8 · 2
PDF udhëzues
 · 30 faqe
Anglisht
udhëzuesWorx WG500
All-in-one Blower/Vac/Mulcher EN
Souffl eur/Aspirateur/Broyeur Tout en 1 F
Aspiradora/Soplador/Mulcher todo en uno ES
Pag 06
Pag 13
Pag 21

WG500

HELPLINE NUMBER
1-866-354-WORX (9679)
HELPLINE NUMBER

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Worx WG500 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Fryrëse gjethesh dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Worx WG500 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Worx WG500 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Worx WG500 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Worx WG500 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Worx WG500.

Të përgjithshme
Markë Worx
Model WG500
Produkt Fryrëse e gjetheve
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Worx WG500 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate