Worx WG255E udhëzues

Worx WG255E
5.9 · 1
PDF udhëzues
 · 128 faqe
Anglisht
udhëzuesWorx WG255E

WG255E

Cordless Hedge Trimmer EN
Akku-Heckenschere D
Taille-haie sans cordon F
Tagliasiepi senza filo I
Cortasetos inalámbrico ES
Podador sem fio PT
Draadloze heggenschaar NL
Batteridrevet hekksaks DK
Akkupensasleikkuri FIN
Ledningsfri hækklipper NOR
Sladdlös häcksax SV
Kablosuz çit kesici TR
Ψαλίδα κοπής φρακτών από θαμνοειδή χωρίς καλώδιο GR
Беспроводные шпалерные ножницы
RU
P06
P14
P23
P32
P41
P50
P59
P68
P76
P84
P92
P100
P108
P117

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Worx WG255E këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Prerës të gardhit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Worx WG255E apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Worx WG255E dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Worx WG255E t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Worx WG255E specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Worx WG255E.

Të përgjithshme
Markë Worx
Model WG255E
Produkt Prerës i gardhit
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Worx WG255E më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate