Worx WG190 udhëzues

Worx WG190
5.1 · 1
PDF udhëzues
 · 36 faqe
Anglisht
udhëzuesWorx WG190

W G19 0

HELPLINE NUMBER
1-866-354-WORX (9679)
HELPLINE NUMBER
13” Grass Trimmer/Edger EN
Coupe gazon/Taille-bordure 13” F
13” Cortadora de cesped/Ribeteadora ES
P06
P15
P25

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Worx WG190 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Prerës të barit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Worx WG190 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Worx WG190 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Worx WG190 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Worx WG190 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Worx WG190.

Të përgjithshme
Markë Worx
Model WG190
Produkt Prerës i barit
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Worx WG190 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate