Worx WG167 udhëzues

Worx WG167
5.9 · 1
PDF udhëzues
 · 36 faqe
Anglisht
udhëzuesWorx WG167

WG160 WG167

HELPLINE NUMBER
1-866-354-WORX (9679)
HELPLINE NUMBER
P06
P15
P25
3 in 1 Grass Trimmer/Edger
Coupe gazon/Taille-bordure 3 en 1
3 en 1 Cortadora de cesped/Ribeteadora
EN
F
ES

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Worx WG167 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Prerës të barit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Worx WG167 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Worx WG167 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Worx WG167 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Worx WG167 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Worx WG167.

Të përgjithshme
Markë Worx
Model WG167
Produkt Prerës i barit
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Worx WG167 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate