Worx WG160.1 udhëzues

Worx WG160.1
8 · 1
PDF udhëzues
 · 14 faqe
Anglisht
udhëzuesWorx WG160.1

WG160 WG160.1 WG175

HELPLINE NUMBER
1-866-354-WORX (9679)
HELPLINE NUMBER
P06
P15
P25
3 in 1 Grass Trimmer/Edger
Coupe gazon/Taille-bordure 3 en 1
3 en 1 Cortadora de cesped/Ribeteadora
EN
F
ES

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Worx WG160.1 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Prerës të barit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Worx WG160.1 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Worx WG160.1 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Worx WG160.1 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Worx WG160.1 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Worx WG160.1.

Të përgjithshme
Markë Worx
Model WG160.1
Produkt Prerës i barit
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Worx WG160.1 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate