Wolf Garten TT 380 DL udhëzues

Wolf Garten TT 380 DL
5.4 · 1
PDF udhëzues
 · 46 faqe
Anglisht
udhëzuesWolf Garten TT 380 DL

TT 300 S

TT 350 S

TT 380 DL

Originalbetriebsanleitung 4
Original operating instructions 6
Notice d'instructions d'origine 8
Istruzioni per l'uso originali 10
Originele gebruiksaanwijzing 12
Originale driftsvejledning 14
Alkuperäinen käyttöohjekirja 16
Originale driftsanvisningen 18
Originalbruksanvisning 20
Originální návod k obsluze 22
Eredeti üzemeltetési útmutató 24
Oryginalna instrukcja obsugi 26
Originalna uputa za rad 28
Originálny návod na obsluhu 30
Izvirno navodilo za obratovanje 32
    34
    36
Instruciuni de funcionare originale 38
Orijinal iletme klavuzu 40
!"#$% &'()*% +","-.&/ 42

TT 300 S

TT 350 S

TT 380 DL

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Wolf Garten TT 380 DL këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kositës bari dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Wolf Garten TT 380 DL apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Wolf Garten TT 380 DL dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Wolf Garten TT 380 DL t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Wolf Garten TT 380 DL specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Wolf Garten TT 380 DL.

Të përgjithshme
Markë Wolf Garten
Model TT 380 DL | 15A-CD--650
Produkt Kositëse bari
EAN 4009269305853, 4009269362306
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Type Push lawn mower
Recommended lawn area 200 m²
Cutting width 380 mm
Cutting system -
Grass collecting volume - L
Minimum cutting height 13 mm
Maximum cutting height 38 mm
Cutting width 380 mm
Minimum cutting height 13 mm
Maximum cutting height 38 mm
Power
Power source -
Power - W
Other features
Cordless
Weight & dimensions
Weight 9000 g
Weight 9000 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Wolf Garten TT 380 DL më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate