Wolf Garten Ambition 38 E udhëzues

Wolf Garten Ambition 38 E
9.9 · 1
PDF udhëzues
 · 126 faqe
Anglisht
udhëzuesWolf Garten Ambition 38 E

AMBITION 34 E

AMBITION 38 E

AMBITION 42 E

Originalbetriebsanleitung 6
Original operating instructions 10
Notice d'instructions d'origine 14
Istruzioni per l'uso originali 18
Originele gebruiksaanwijzing 22
Originale driftsvejledning 26
Alkuperäinen käyttöohjekirja 30
Originale driftsanvisningen 34
Originalbruksanvisning 38
Originální návod k obsluze 42
Eredeti üzemeltetési útmutató 46
Oryginalna instrukcja obsugii 50
Originalna uputa za rad 54
Originálny návod na obsluhu 58
Izvirno navodilo za obratovanje 62
    66
    70
Instruciuni de funcionare originale 74
Orijinal iletme klavuzu 78
   82
Instrucciones de funcionamiento originales 86
Instruções de serviço originais 90
Originalno uputstvo za rad 94
Originaalkasutusjuhend 98
Lietošanas pamcbas oriinls 102
Originali naudojimo instrukcija 106
    110
Originalna uputa za rad 114
    118

AMBITION 34 E

AMBITION 38 E

AMBITION 42 E

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Wolf Garten Ambition 38 E këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kositës bari dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Wolf Garten Ambition 38 E apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Wolf Garten Ambition 38 E dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Wolf Garten Ambition 38 E t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Wolf Garten Ambition 38 E specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Wolf Garten Ambition 38 E.

Të përgjithshme
Markë Wolf Garten
Model Ambition 38 E | 18BCH4H2650
Produkt Kositëse bari
EAN 4009269303408, 4009269305815
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Type Push lawn mower
Recommended lawn area 350 m²
Cutting width 380 mm
Cutting system -
Grass collecting volume 50 L
Cutting clearance adjustment 5
Minimum cutting height 30 mm
Maximum cutting height 70 mm
Mulching function
Adjustable handle
Power
Power source AC
Power 1600 W
AC input voltage 230 V
Other features
Cordless
Weight & dimensions
Weight 18000 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Wolf Garten Ambition 38 E më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate