Western Digital WD Elements udhëzues

Western Digital WD Elements
7.9 · 21
PDF udhëzues
 · 66 faqe
Anglisht
udhëzuesWestern Digital WD Elements
WD Elements
Play
Multimedia Drive
User Manual

Shikoni udhëzuesin për Western Digital WD Elements këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Disqet e jashtëm të ngurtë dhe është vlerësuar nga 21 njerëzit me një mesatare prej 7.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Western Digital WD Elements apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Western Digital dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Western Digital t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Western Digital
WD Elements | WDBHDW0020BBK-EESN
Hard Disku i jashtëm
718037751979, 0718037831626
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Hard drive
HDD capacity2000 GB
HDD speed- RPM
HDD size2.5 "
File format systemNTFS
TypeHDD
Ports & interfaces
Maximum data transfer rate5000 Mbit/s
USB data transfer rates480,5000 Mbit/s
USB connectorMicro-USB B
USB version3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Thunderbolt technology
Wi-Fi
Ethernet LAN
Power
Bus poweredUSB
External power adapter
Bus power5 V
Features
Windows operating systems supportedWindows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 IOT Core, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro x64, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Enterprise x64, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Mac operating systems supported
Product colourBlack
Plug and Play
LED indicators
Housing material-
Weight & dimensions
Width82 mm
Depth111 mm
Height21 mm
Weight230 g
Operational conditions
Operating temperature (T-T)5 - 35 °C
Storage temperature (T-T)-20 - 65 °C
Packaging data
Cables includedMicro-USB
User guide
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Western Digital WD Elements më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate