Western Digital My Net N900 udhëzues

Western Digital My Net N900
5.7 · 1
PDF udhëzues
 · 93 faqe
Anglisht
udhëzuesWestern Digital My Net N900

My Net

N600, N750, and N900 Routers
User Manual

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Western Digital My Net N900 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ruterat dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Western Digital My Net N900 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Western Digital My Net N900 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Western Digital My Net N900 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Western Digital My Net N900 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Western Digital My Net N900.

Të përgjithshme
Markë Western Digital
Model My Net N900 | WDBWVK0000NSL-ZESN
Produkt Ruter
EAN 718037786698, 718037786704, 718037786728, 718037786742, 718037786759, 0718037786759
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Network
Ethernet LAN
Ethernet LAN data rates 10,100,1000 Mbit/s
Cabling technology 10/100/1000Base-T(X)
Networking standards IEEE 802.11a,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n,IEEE 802.3,IEEE 802.3ab,IEEE 802.3u
Ethernet LAN interface type Gigabit Ethernet
Wireless LAN features
Wi-Fi standards 802.11a,802.11b,802.11g,802.11n
Top Wi-Fi standard Wi-Fi 4 (802.11n)
WLAN data transfer rate (max) 450 Mbit/s
Other features
WLAN data transfer rates supported 450 Mbit/s
Bandwidth 2.4 GHz
USB ports quantity 2
Operating temperature (T-T) 41 - 95 °F
Rack mounting
Compatible operating systems Windows 7, Windows Vista, Windows XP (SP3), Mac OS X Leopard
xDSL connection
Ports & interfaces
Ethernet LAN (RJ-45) ports 7
DC-in jack
Protocols
DHCP client -
DHCP server -
Universal Plug and Play (UPnP)
Management features
Web-based management
Quality of Service (QoS) support
Security
Security algorithms WPA,WPA2
MAC address filtering -
Stateful Packet Inspection (SPI)
Features
Certification RoHS
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 5 - 35 °C
Storage temperature (T-T) -20 - 65 °C
Weight & dimensions
Width 156 mm
Depth 237 mm
Height 30 mm
Weight 480 g
Packaging content
AC adapter included
Cables included LAN (RJ-45)
Quick start guide
Design
LED indicators
Product colour Black,Silver
WAN connection
Ethernet WAN
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Western Digital My Net N900 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate