Western Digital My Book Live Duo udhëzues

Western Digital My Book Live Duo
9.5 · 1
PDF udhëzues
 · 146 faqe
Anglisht
udhëzuesWestern Digital My Book Live Duo
My Book
®
Live
Duo
Personal Cloud Storage
User Manual

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Western Digital My Book Live Duo këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Nas dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Western Digital My Book Live Duo apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Western Digital My Book Live Duo dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Western Digital My Book Live Duo t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Western Digital My Book Live Duo specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Western Digital My Book Live Duo.

Të përgjithshme
Markë Western Digital
Model My Book Live Duo | WDBVHT0040JCH-EESN
Produkt Nas
EAN 718037779577, 718037779621, 718037779676, 4053162345614, 5052415391247, 7180377795778, 0718037779577
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Storage
Storage drive capacity 4000 GB
RAID levels 1
Storage drive interface -
null
System requirements
Windows operating systems supported
Mac operating systems supported Mac OS X 10.5 Leopard,Mac OS X 10.6 Snow Leopard,Mac OS X 10.7 Lion
Weight & dimensions
Weight 2150 g
Width 99 mm
Depth 157 mm
Height 165 mm
Design
LED indicators HDD,Y
Certification RoHS, UPnP
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 5 - 35 °C
Storage temperature (T-T) -20 - 65 °C
Other features
Compatible operating systems Windows XP (SP 3)\r\nWindows Vista\r\nWindows 7
Ports & interfaces
USB 2.0 ports quantity 1
RJ-45 ports quantity 1
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Western Digital My Book Live Duo më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate