Weber Genesis E-330 udhëzues

Weber Genesis E-330
7.8 · 2
PDF udhëzues
 · 32 faqe
-
udhëzuesWeber Genesis E-330

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Weber Genesis E-330 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Barbecues dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: -. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Weber Genesis E-330 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Weber dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Weber Genesis E-330 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Weber Genesis E-330.

Të përgjithshme
Markë Weber
Model Genesis E-330
Produkt Barbecue
EAN 77924005190, 8717371823382
Gjuha -
Lloji i skedarit PDF
Weight & dimensions
Width 2240 mm
Depth 870 mm
Height 1640 mm
Weight 114000 g
Performance
Heat source Natural gas
Device type Wheels
Adjustable thermostat
Number of cooking zones 4 zone(s)
Smoke function
Electronic ignition
Sear station
Side burners quantity 1
Dimensions (WxDxH) 2240 x 870 x 1640 mm
Total power 12300 W
Ignition system
Side burner power 3500 W
Design
Top surface type Grate
Cooking surface (W x D) 660 x 500 mm
Product colour Black
Lid
Cooking surface shape Rectangular
Housing material Stainless steel
Ergonomics
Warming rack
LED indicators Temperature
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Weber Genesis E-330 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate