Weber Compact Kettle 57 cm udhëzues

Weber Compact Kettle 57 cm
7.3 · 2
PDF udhëzues
 · 24 faqe
Anglisht
udhëzuesWeber Compact Kettle 57 cm

92440

18
1
2 inch
(47 cm)
22
1
2 inch
(57 cm)

COMPACT

KETTLE

CHARCOAL GRILL

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Weber Compact Kettle 57 cm këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Barbecues dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Weber Compact Kettle 57 cm apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Weber Compact Kettle 57 cm dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Weber Compact Kettle 57 cm t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Weber Compact Kettle 57 cm specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Weber Compact Kettle 57 cm.

Të përgjithshme
Markë Weber
Model Compact Kettle 57 cm
Produkt Barbecue
EAN 77924002335
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Weber Compact Kettle 57 cm më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate