Waeco CoolFreeze CF 50 udhëzues

Waeco CoolFreeze CF 50
8.6 · 4
PDF udhëzues
 · 284 faqe
Anglisht
udhëzuesWaeco CoolFreeze CF 50

CF35, CF40, CF50, CF60

CF35
CF40
CF50
CF60
DE 6 Kompressor-Kühlbox
Bedienungsanleitung
EN 24 Compressor Cooler
Instruction Manual
FR 42 Glacière à compression
Manuel d’utilisation
ES 61 Nevera por compresor
Instrucciones de uso
IT 80 Frigorifero a compressore
Istruzioni per l’uso
NL 99 Compressorkoelbox
Gebruiksaanwijzing
DA 117 Kompressor-køleboks
Betjeningsvejledning
SV 134 Kylbox med kompressor
Bruksanvisning
NO 152 Kjøleboks med kompressor
Bruksanvisning
FI 170 Kompressori-kylmälaatikko
Käyttöohje
PT 188 Geleira com compressor
Manual de instruções
RU 207 Компрессорный холодильник
Инструкция по эксплуатации
PL 226 Przenośna lodówka
kompresorowa
Instrukcja obsługi
CS 245 Kompresorový chladicí box
Návod k obsluze
SK 263 Chladiaci box s kompresorom
Návod na obsluhu

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Waeco CoolFreeze CF 50 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kuti ftohëse dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 8.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Waeco CoolFreeze CF 50 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Waeco CoolFreeze CF 50 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Waeco CoolFreeze CF 50 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Waeco CoolFreeze CF 50 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Waeco CoolFreeze CF 50.

Të përgjithshme
Markë Waeco
Model CoolFreeze CF 50 | CF-050AC
Produkt Kuti ftohëse
EAN 4015704150353
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Width 360 mm
Depth 630 mm
Height 480 mm
Weight 18000 g
Features
Capacity 49 L
Cooling temperature range -18 - 10 °C
Operational conditions
Maximum operating temperature 10 °C
Power
Input voltage 12/24 V
Design
Product colour Grey
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Waeco CoolFreeze CF 50 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate