Vtech Kidizoom Smartwatch DX udhëzues

Vtech Kidizoom Smartwatch DX
9.4 · 2
PDF udhëzues
 · 29 faqe
Anglisht
udhëzuesVtech Kidizoom Smartwatch DX
© 2015 VTech
Printed in China
91-003090-000
US

User’s Manual

BC

Shikoni udhëzuesin për Vtech Kidizoom Smartwatch DX këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori smartwatch dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 9.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Vtech Kidizoom Smartwatch DX apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Vtech dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Vtech t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Vtech
Kidizoom Smartwatch DX | 80-171605
smartwatch
3417761716052, 3417761716557, 3417761716656
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Power
Battery technologyLithium
Batteries required
Number of batteries supported1
Packaging data
Package width87 mm
Package depth127 mm
Package height279 mm
Package weight410 g
Features
Recommended age (min)5 yr(s)
Recommended age (max)13 yr(s)
Packaging content
Batteries included
Camera
Rear camera resolution (numeric)0.3 MP
Design
Product typeChildren's multifunctional gadget
Product colourBlue
Display
Display diagonal1.44 "
Display resolution640 x 480 pixels
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Vtech Kidizoom Smartwatch DX më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate