Vax Power 7 udhëzues

Vax Power 7
7.5 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesVax Power 7

Get Cleaning...

What’s your Vax model number?What’s your serial number? (Located on the base of the machine)
Note these down in case you need them in future. Please keep instructions for further use.
e.g. C 8 9- P 7 - B

powerpower

7
vax.co.uk
Bagless Cylinder
Power 7 seriesVax Careline: (UK) 0844 412 8455(ROI) 1-800 928 308
User Guide
C89-P7 Power 7 User Guide v1.2.qxd:User guide 28/6/11 11:48 Page 1

Shikoni udhëzuesin për Vax Power 7 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Fshesa me korrent dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Vax Power 7 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Vax dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Vax t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Vax
Power 7 | C88-P7N-H-E
Fshesë me korrent
5012512133713
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Suction power400 AW
Maximum input power2400 W
Variable power
Annual energy consumption- kWh
Performance
Vacuum air filteringHEPA
Proper useHome
Operating radius2.5 m
HEPA classHEPA 12
Cleaning surfacesCarpet, Hard floor
-
-
-
Noise level- dB
Dirt separating methodFiltering
Design
Dust container typeBagless
Dust capacity4 L
TypeCylinder vacuum
Cleaning typeDry
Product colourGrey, Silver, Violet
Tube materialPlastic
Cordless
Tube typeTelescopic
Ergonomics
Cord length8 m
Weight & dimensions
Weight- g
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Vax Power 7 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate