Turtle Beach Ear Force XP400 udhëzues

Turtle Beach Ear Force XP400
7.6 · 1
PDF udhëzues
 · 19 faqe
Anglisht
udhëzuesTurtle Beach Ear Force XP400
1
USER GUIDE
ENGINEERED FOR GAMING™
TB521-2276-01

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Turtle Beach Ear Force XP400 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Turtle Beach Ear Force XP400 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Turtle Beach Ear Force XP400 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Turtle Beach Ear Force XP400 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Turtle Beach Ear Force XP400 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Turtle Beach Ear Force XP400.

Get the thin device you want without sacrificing battery life. The lithium polymer battery delivers the same long-lastin...
Të përgjithshme
Markë Turtle Beach
Model Ear Force XP400 | TBS-2276-01
Produkt Kufje
EAN 731855022762, 0731855022762, 0611102340835, 7318550227628, 0151903054413, 0846829714441, 0132017803647, 0117826943425, 0732460159027, 0803982801838, 0863121575945, 0191120040714, 0669518324659, 5436639776712, 0956257915980, 0745449866496, 5554442231652
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Recommended usage Gaming
Headset type Binaural
Wearing style Head-band
Product type Headset
Ports & interfaces
Connectivity technology Wireless
Frequency band 2.4/5 GHz
Wireless range 10 m
Bluetooth profiles A2DP
Headphones
Ear coupling Circumaural
Headphone frequency 20 - 20000 Hz
Impedance - Ω
Headphone sensitivity 120 dB
Magnet type Neodymium
Total Harmonic Distortion (THD) 1 %
Microphone
Microphone frequency 50 - 15000 Hz
Battery
Battery life (max) 15 h
Battery technology Lithium Polymer (LiPo)
Other features
Auto power off
Manual
Compatibility XBOX 360\nPS 3
Wi-Fi
null
System requirements
Windows operating systems supported
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Turtle Beach Ear Force XP400 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate