Turtle Beach Ear Force Kilo udhëzues

Turtle Beach Ear Force Kilo
7.5 · 1
PDF udhëzues
 · 20 faqe
Anglisht
udhëzuesTurtle Beach Ear Force Kilo
Copyright © 2012 Voyetra Turtle Beach, Inc. (VTB, Inc.) All rights reserved. No part of this package may be reproduced without permission.¬ Turtle Beach, the Turtle Beach
Logo, Voyetra, Ear Force, and Engineered for Gaming are either trademarks or registered trademarks of VTB, Inc. All other trademarks are properties of their respective
companies and are hereby acknowledged. PlayStation is registered trademark and PS3 is a trademark of Sony Computer Entertainment.¬ Xbox, Xbox 360, and Xbox LIVE are
registered trademarks of Microsoft Corporation. Dolby and the double-D symbol are trademarks of Dolby Laboratories. Made in China. © 2012 Activision Publishing, Inc.
ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY BLACK OPS and stylized roman numeral II are trademarks of Activision Publishing, Inc.
This product is compliant with the Consumer Product Safety
Improvement Act of 2008, Public Law 110-314 (CPSIA)
N30375

TurtleBeach.com / support

product support and warranty information:

youtube.com / TurtleBeachVideos

Watch Turtle Beach product training videos at:
FOR / POUR
XBOX 360
®
| PS3™ I PC I Mac

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Turtle Beach Ear Force Kilo këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Turtle Beach Ear Force Kilo apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Turtle Beach Ear Force Kilo dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Turtle Beach Ear Force Kilo t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Turtle Beach Ear Force Kilo specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Turtle Beach Ear Force Kilo.

Të përgjithshme
Markë Turtle Beach
Model Ear Force Kilo | TBS-4135-KILO
Produkt Kufje
EAN 731855041350
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Recommended usage Gaming
Headset type Binaural
Wearing style Head-band
Product colour Black,Orange
Cable length 4.87 m
Product type Headset
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired
USB connectivity
Headphones
Ear coupling Supraaural
Headphone frequency 20 - 20000 Hz
Impedance - Ω
Headphone sensitivity 120 dB
Magnet type -
Total Harmonic Distortion (THD) 1 %
Microphone
Microphone frequency 50 - 15000 Hz
Weight & dimensions
Width 254 mm
Depth 213.3 mm
Height 96.52 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Turtle Beach Ear Force Kilo më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate